Image Image Image Image Image

werkwijze

BOUWKUNST architecten maakt maatwerk, gebouwen waarvan je blijft houden.

Het is voor ons een uitdaging om de wensen van onze opdrachtgevers te begrijpen en te vertalen in een prikkelend, efficiƫnt, samenhangend en dus duurzaam ontwerp.

Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering werken wij met aandacht, vakmanschap en inhoudelijke kennis met u samen.
Dit gaat van de conceptfase (bijv. vlekkenplan, maquettestudie), ontwerpfase (schets- en voorlopig ontwerp), bestekfase (bestektekeningen en -omschrijving), het vergunningentraject (bestemmingsplan en bouwbesluit), de aanbesteding (contractvorming en garanties), tot aan de uitvoering van het project (bouwmanagement en -begeleiding en kostenbeheersing).
Hierbij hebben wij de contacten met andere adviseurs, bouwende partijen en instanties als gemeentes.

Vanaf 1975 (als Toon Bullens Architect BNA) zijn zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd: nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie (monumenten) van gebouwen voor wonen , werken , recreatie , onderwijs en zorg.

We zijn 8-maal geselecteerd voor de Brabantse Welstandsprijs waarvan 3-maal genomineerd en 2-maal categorie-winnaar. Daarnaast is een tweede plaats behaald in de Green Award.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op via mail@bouwkunst.eu of +31 (0)499 57 4627.