Image Image Image Image Image

team

BOUWkunst WERKplaats is de samenwerking van Rik Adriaans, Dennis van den Borne en Jasper van den Heuvel met Toon Bullens.
Gezamenlijk bezitten we de kennis, ervaring en inspiratie om u te kunnen helpen bij uw bouwplannen, van begin tot eind en in alle facetten.

Samen met u maken we WERK van architectuur.

Op zoek naar een uitdagende functie als bouwkundig tekenaar? Bekijk dan hier onze vacature (pdf)!

rik

Rik (1985) weet door grote betrokkenheid, inventiviteit en nieuwsgierigheid, architectonische wensen om te zetten in bouwkunst die van meerwaarde blijft. Van jongs af aan heeft Rik een passie voor ontwerpen, vormgeven en architectuur wat ook blijkt uit de behaalde mastertitel Architectural Design and Engineering (cum laude) aan de TU/e en aansluitende studie aan de Academie voor Beeldende Vorming.

toon

Toon (1949) bezit als architect een ruime ervaring die hij steeds blijft vergroten. Zijn kunde, betrokkenheid en bevlogenheid heeft al een grote verscheidenheid aan geslaagde projecten en tevreden opdrachtgevers opgeleverd.

dennis

Dennis (1979) past zijn interesse in architectuur al jaren toe als tekenvakman. Met de vele digitale mogelijkheden, van ontwerp, 3D visualisatie tot uitgewerkte details maakt hij tekenwerk leesbaar voor iedereen. Het tekenen volgens BIM (Bouw Informatie Model) sluit hier goed bij aan.

jasper

Jasper (1976) heeft een stevige bouwtechnische achtergrond, oog voor architectonische kwaliteit en organisatietalent. Zijn vakbekwaamheid bij de technische uitwerking, het organiseren van processen en begeleiden van de bouwuitvoering is dan ook groot.

partners

 

 

Wij houden van samenwerken, dat doen we dan ook graag binnen ons netwerk aan betrouwbare professionals. Ook hierdoor kunnen we goed inspelen op de diversiteit aan en omvang van de uitdagingen die we tegenkomen.

stagaires

 

 

We bieden studenten graag de kans om in ons team ervaring op te doen. Enthousiaste studenten kunnen hun motivatie en beknopte portfolio-cv aan ons toesturen.